JULIA'S AMSTERDAM CS IJHAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 41 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amsterdam CS IJhal. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2023 om 18:14 Eten was lekker
11 jan 2023 om 14:37 Betaald voor extra saus, spekjes en kaas Helemaal niks van te zien en proeven. Eten kwam lauw aan en was niet lekker
26 okt 2022 om 15:25 Tijdens het schrijven van mijn review wacht ik nog steeds op mijn eten. Om 13:18 besteld. Het zou max. 74 minuten duren. Wat ik nog steeds lang vind! Op thuisbezorgd staat er 50-65min. Vervolgens kreeg ik een melding dat het hier om 4u is.BELACHELIJK
28 sep 2022 om 18:56 Pasta was niet vermengt met de saus, heel weinig saus, koude overgekookte pasta zonder spek terwijl ik extra spek besteld had. Ben ik normaal niet gewend van julia's
23 sep 2022 om 21:26 Bestelling lekker, alleen jammer van de hele lange bezorgtijd van meer dan een uur.
7 sep 2022 om 20:09 Lekkere Pasta Carbonara, vers, warm, simpel en toch heel smaakvol. Bezorgtijd mag wat korter; 30 of 45min ipv 10min is toch wel effe extra wachten.
5 sep 2022 om 15:15 alles prima
27 aug 2022 om 17:14 the order was late and they forgot to send the drinks that were ordered
17 aug 2022 om 13:02 Bestel supervaak bij jullie. Dit keer was het niet te eten. Ik ben vreselijk misselijk ervan geworden en mijn moeder ook.
17 jul 2022 om 12:56 Verkeerde eten gekregen wat ik niet eet niks kunnen eten ,eten wel betaald. Mailtje gestuurd nog geen reactie. Wil graag mn geld terug ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar.
19 jun 2022 om 13:56 Eten was lekker, maar bezorgtijd duurde erg lang.
25 mei 2022 om 15:15 Pasta “carbonara” is niet een aanrader.